Mókus csoport

Mókus csoport

Nevünket a Nagykovácsit körbe ölelő erdők egyik legkedvesebb állatkájáról kaptuk. Mivel a mókus állandóan izeg-mozog, hozzá hasonlóan mi is kedveljük a jövés-menést, a kirándulást, a barangolást, a felfedezést.

Csoportunkba azonos életkorú gyerekek járnak, hiszen valamennyien 6 évesek. Mindennapjainkban egy igazi élményvilágot teremtünk gyerekeinknek, amely hívogató, amit nagyon szerethetnek. Fontos, hogy a napirendünk és a csoport szokásai, szabályai biztonságot adjanak a gyerekeinknek. Saját kezünk munkájával alkotott, varrott, horgolt bábok színesítik a meséket, melyekkel egész nap játszhatnak apróságaink újra és újra átélve a történetek csodáit. Szeretjük a közös alkotásokat, amin együtt dolgozhatunk és az általunk készített játékokat, melyeket újrahasznosított anyagokból készíthetünk el. A mozgás a lételemünk, hiszen rendszeresen tornázunk, körjátékozunk, táncolunk.

Mindennapi életünkben az a legfontosabb, hogy minden kismókus boldogan jöjjön óvodába és élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodva térhessen újra otthonába.


Óvodapedagógusok:

Papp-Dadai Laura

Talpasné Kiss Csillag

Dajka:

Nagy Gabriella

Pedagógiai asszisztens:

Varga Angelika

A csoportba felvehető gyerekek maximális létszáma: 26 fő

A csoport életkori összetétele: 6 évesek (17 lány és 9 fiú)