Málna csoport

málna logó2

Málna csoport

 

A Málna csoport 2013-ban alakult. Pillanatnyilag 25 kisember jár hozzánk.

Jó kedélyű, néha kicsit hangos társaság, de ez ne ijesszen meg senkit!

A humor, a vidámság fontos számunkra, ezért mosoly jellemzi mindennapjainkat.

Aki ellátogat hozzánk, megismerkedhet Málna Macival, aki nemcsak a málnát szereti nagyon, hanem a gyerekeket is. Kitűnő hallása és kifinomult szaglása, hatalmas szíve, megértő szavai és figyelmessége sokszor segítségére van kicsinek és nagynak egyaránt.

Málna maci segítségével  tervezzük  napjainkat és fedezzük fel környezetünket. Sokat barangolunk, játszunk a friss levegőn, mert hisszük, hogy a változatos, sokoldalú mozgásformák, a spontán tapasztalatszerzés fejlesztőleg hat a gyerekekre. Ilyenkor bizony előfordul, hogy felöltjük a „kaméleon bundát” azaz belesimulunk a természetbe, de mindent megteszünk, hogy gyerekeink boldogságának ne szabjunk határt!

Szeretjük, hogy nem  vagyunk egyformák, sokkal inkább igazi egyéniségek. Mindenkit önmagához mérünk, és igyekszünk egyéni utakat biztosítani gyerekeink számára az iskoláig, bízva benne, hogy boldogan és magabiztosan fogják az iskolás éveiket megkezdeni.

„Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt.”

(Wass Albert)

Óvodapedagógusok:

Lukátsyné Andruskó Diana

Radványi Rita

Dajka:

Bérces Krisztina

Pedagógiai asszisztens:

Vad Anikó

A csoportba felvehető gyerekek maximális létszáma: 30 fő

A csoport életkori összetétele:

3 év alatti: 2 fő (2 fiú)

3-4 évesek: 5 fő (2 lány, 3 fiú)

4-5 évesek: 10 fő (5 lány, 5 fiú)

5-6 évesek: 6 fő (4 lány 2 fiú)

6-7 évesek: 2 fő (2 fiú)